cure4you

Cure4you Basis giver adgang til: E-kommunikation i form af Tidsbestilling, Receptfornyelse, E-konsultation, Målinger, Blodprøver, Medicinliste, Kosttilskud, Børneundersøgelser, deling af data med lægen samt Min familie. 

Det er gratis at benytte alle funktioner på Cure4you Basis. Svar og beskeder fra din læge bliver vist i din indbakke indtil du læser dem og i 7 dage herefter, hvorefter de flyttes og gemmes i menuen "Noter" i 6 måneder. Efter 6 måneder slettes disse svar og beskeder. 

Din læge vælger hvilke af funktionerne i Cure4you Basis, som han/hun ønsker at stille til rådighed for sine patienter. Derfor kan enkelte af funktionerne være utilgængelige i kortere eller længere perioder – f.eks. i ferieperioder.


(Cure4you er en softwarevirksomhed, som leverer e-kommunikationsløsninger til sundhedssektoren. Cure4you håndterer kommunikationen mellem læger og patienter. Det er lægen, som er dataansvarlig og er forpligtet til at gemme kopi af jeres korrespondance i din journal. Cure4you sørger udelukkende for at ”transportere” data mellem dig og lægen.)