RheumaBuddy


Rheuma Ikon

(iPhone)

Appen er udviklet i samarbejde mellem FNUG – ForenigeN af Unge med Gigt og Daman. Daman er et digitalt bureau med speciale inden for sundhedsområdet og producerer apps til iPhone og andre digitale medier der forbedrer livet for patienter og støtter sundhedspersonale verden over.


 I appen er der helt konkret to muligheder for at holde styr på sin gigt.

➜ Først og fremmest er der en personlig gigt-dagbog hvor man kan notere hvordan man har det, og andre nævneværdige ting. Derudover er der et barometer, hvorpå man har muligheden for at markere hvordan ens dag har været, i forhold til humør, smerter, træthed og stivhed.

➜ Til sidst skal man så bruge et smertekort til at vise hvor på kroppen man har ondt.


Alt dette kan herefter deles med patientens læge, således at han eller hun får adgang til den personlige dagbog og smertebarometer, og altså derved kan følge patientens udvikling dag for dag, uge for uge og finde ud af, om denne fortsat skal tage MSM kosttilskud eller andre præparater der evt. vil kunne hjælpe mod gigt.


Den sidste funktion appen har, er en buddyfunktion. Med buddyfunktionen er det muligt at komme i kontakt med andre gigtpatienter der benytter sig af appen, og derved kan man hjælpe hinanden. Det kan være alt fra tips og tricks mod smerter, til at blive opmuntret på en dårlig dag.


RheumaBuddy